KOCAELİ / GEBZE - Şehit Polat Özbek İlkokulu

Şehit Polat Özbek İlkokulu

Adres
YAVUZ SELİM MAH. ŞEHİT MEHMET KARTAL CAD. ŞEHİT POLAT ÖZBEK İLKOKULU SİTESİ NO 109 GEBZE / KOCAELİ
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
Misyon
.*Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, *Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, *Yüce Önder Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir
09:00,14:30
MİNİBÜS,HALK OTOBÜSÜ
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ KACAELİ İLİ GEBZE İLÇESİ YAVUZ SELİM MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR.İSTANBUL İLE SINIRDIR.İSTANBULA GÜNÜBİRLİK GİDİLİP GELİNİR.E-5KARAYOLUNA 2KM OTOBANA İSE 4KM´DİR.SABİHA GÖKÇEN HAVAALANINA İSE 15 DK´DIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Gebze ilçesinde Yavuz Selim mahallesi merkezinde bulunmaktadır.Halk otobüsü ile ulaşım sağlanmakta olup şehir içi her yere ulaşımı sözkonusudur.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz öğrencileri atletizm alanında Gebze ilçesinde başarı sağlayarak kupaya layık görülmüştür
Proje Çalışmaları
Okulumuz e-twinning etkinlikleri kapsamında Ulusal Kalite Etiketini almaya hak kazanmıştır.Okulumuz ´´Okulum Temiz´´ belgesine sahiptir.Kocaeli ili Gebze ilçesinde Önem Projesine olan katılımıyla ve okul içi etkinliklerinin çeşitliliğiyle çalışmalarına devam etmektedir.